Blízka budúcnosť PvE scény

medivho
GameMaster
Posts: 3792
Joined: 18 Jun 2012, 20:52
Contact:

Blízka budúcnosť PvE scény

Postby medivho » 28 Jun 2015, 21:55

Vážení hráči,

Konečne prichádza chvíľa, na ktorú sme všetci dlho čakali, a to obohatenie serverovej PvE scény o posledné dva dungeony – Well of Eternity a Hour of Twilight. Pochopiteľne sa budeme držať zásad Blizzardu, a vstup do Hour of Twilight bude podmienený achievementom za prejdenie Well of Eternity, no ako u nás býva zvykom, nebude to jediná prekážka brániaca vám vo vstupe do daných zón. Toto všetko vám však bude priblížené v nasledujúcich odstavcoch.

Dňa 1.7.2015 bude spustená iCe-custom quest línia pozostávajúca z ôsmich questov, so začiatkom na námestí v Orgrimmare a Stormwinde. Znamená to teda, že hráči, ktorí sa rozhodnú každý deň plniť jeden quest zo spomenutej línie, budú môcť vstúpiť do Well of Eternity už 8.7.2015. Na druhú stranu, hráči, ktorí sa z akýchkoľvek príčin rozhodnú nepúšťať sa do plnenia tejto série, si budú musieť počkať ešte ďalších osem dní, z čoho teda vyplýva, že prístup do Well of Eternity im bude umožnený až 16.7.2015. No vstup do Well of Eternity nie je jedinou odmenou za dokončenie tejto línie, a za elimináciu hrozby, ktorá je s tým spätá, ako malý bonus totiž dostanete ďalšieho peta do svojej zbierky.
Na záver snáď len pripomeniem, že pre dungeon Hour of Twilight neplatia žiadne podobné podmienky, teda stačí pokoriť Mannorotha, a otvoria sa vám pomyselné brány do poslednej prekážky medzi vami a raidom Dragon Soul.

Možno sa pýtate, či náhodou nespustíme aj spomenutý raid Dragon Soul, prípadne či už nespustíme novú PvP sezónu. Odpoveď na obe otázky je nie, no uisťujeme vás, že všetko naše úsilie bude primárne zamerané na opravenie a vylepšenie Dragon Soulu, s ktorým, samozrejme, príde aj Cataclysmic Season, čím zabijeme dve muchy jednou ranou.

V prípade, že vzniknú akékoľvek komplikácie, určite vám o tom dáme vedieť prostredníctvom fóra, kam sa rovnako môžete obrátiť v prípade, že vám niečo nie je celkom jasné, alebo jednoducho chcete zistiť ďalšie informácie.

Príjemné a ničím nerušené hranie Vám praje iCe GM Team

medivho
GameMaster
Posts: 3792
Joined: 18 Jun 2012, 20:52
Contact:

Re: Blízka budúcnosť PvE scény

Postby medivho » 07 Jul 2015, 22:00

Plánované otvorenie dungeonov je takmer doslova za rohom, teda lepšie povedané, bolo by, keby nenastali určité komplikácie vo Well of Eternity. Jedná sa o chyby, ktoré by podľa nás mali byť odstránené skôr, než budete mať možnosť do dungeonu nahliadnuť, preto vás žiadame o trpezlivosť, zdržanie by nemalo byť dlhšie, než pár dní, i keď nie sme schopní presne predpovedať konkrétny dátum. Vďaka za pochopenie

Onsatko
GameMaster
Posts: 2531
Joined: 04 Jan 2012, 16:48
Contact:

Re: Blízka budúcnosť PvE scény

Postby Onsatko » 16 Jul 2015, 16:49

Tak WoE se konečně posunulo do testovací fáze (Queen Azshara a Perotharn), a na dokončení Mannorotha se úspěšně pracuje (spíš se ladí detaily). Pokud všechno půjde jak má tak v nejbližší době se budou moct HoT a WoE otevřít.


Return to “Důležité informace / Important information”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests