Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Problémy s připojením k serveru, nikoliv bugy.
----------
Problem with connecting to the server, not bugs.

Moderator: Forum moderator

Forum rules
Tato sekce slouží k podpoře při problémech s připojením k serveru. Nikoliv k hlášení bugů, k tomu je určený >>BUGTRACKER<<. Nevhodná témata budou přesunuta nebo uzavřena.
----------
This section is used to support problem with connecting to the server. Not to report bugs, for it is designed >>BUGTRACKER<<. Offtopics will be moved or closed.
DarknessSkull
Posts: 2
Joined: 19 Mar 2016, 15:54

Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby DarknessSkull » 19 Mar 2016, 16:14

Dobrý den,dneska jsem se zaregistroval a stahnul váš launcher,udělal jsem všechno co bylo potřeba ale nastala se chyba,když jsem spustil Wowko a pokoušel jsem se přihlasit tak se mi to seklo a dal jsem to na lištu a ukazalo se mi todle file:///C:/Users/Kaizuro-San/Desktop/Bez%20n%C3%A1zvu.png

medivho
GameMaster
Posts: 3789
Joined: 18 Jun 2012, 20:52
Contact:

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby medivho » 20 Mar 2016, 10:36

Ahoj, screen musíš uploadnúť na nejakú stránku, pretože na základe umiestnenia v tvojom počítači si ostatní ten screen pozrieť nemôžu

DarknessSkull
Posts: 2
Joined: 19 Mar 2016, 15:54

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby DarknessSkull » 21 Mar 2016, 18:59

omlouvám se, tady mate ten screen http://postimg.org/image/xnjqlvcub/e678d551/

Morzan
Posts: 384
Joined: 26 Nov 2013, 17:15

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby Morzan » 21 Mar 2016, 19:35

Ještě tě poprosím jestli sem hodíš screen složky v které máš wow.exe přes který to spouštíš jestli to nespouštíš přes něco jiného ač to tak nevypadá hází to error s pamětí. Což může být i nedostatek místa na disku. WoW potřebuje kolem 20GB místa na disku ujisti se, že ho máš.

Angelus1993
Posts: 43
Joined: 23 May 2015, 14:20

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby Angelus1993 » 20 Jun 2016, 09:07

prosím,mám problém s addony,stáhnu si addon,vložím ho do interface-addon a tam rozzipuju,ale stejně ho pak při lognutí nemám ve výběru?

Rhon46
Posts: 83
Joined: 30 Mar 2013, 06:43

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby Rhon46 » 20 Jun 2016, 10:01

Ujisti se, že jsi je rozbalil správně. Nebo jinak...některé addony jsou po rozbalení vloženy do složky...což je činí nečitelnými pro wow.
Nevím jestli to vysvětluji správně, tak dám příklad: Stáhnu addon př. Quartz...rozbalím a mám složku př. Quartz...jenže když složku otevřu je v ní další složka s názvem Quartz což je skutečný addon. Pokud do wow vložíš první složku nebude fungovat, vložíš li druhou, už by fungovat měl.
Některé addony mají složek více a musíš je vložit všechny.

Angelus1993
Posts: 43
Joined: 23 May 2015, 14:20

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby Angelus1993 » 20 Jun 2016, 12:08

děkuji moc,bylo to přesně tak:)děkuji:)

Angelus1993
Posts: 43
Joined: 23 May 2015, 14:20

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby Angelus1993 » 20 Jun 2016, 13:36

a nevíte ještě prosím,když mi při tomto addonu,zmizí exp lišta,jak ji zase zobrazit prosím?

Rhon46
Posts: 83
Joined: 30 Mar 2013, 06:43

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby Rhon46 » 20 Jun 2016, 18:30

Při jakém addonu? Pokud je to bartender (přepokládám) pak jde zase zapnout přímo v nastavení addonu.

Angelus1993
Posts: 43
Joined: 23 May 2015, 14:20

Re: Dobrý den,potřeboval bych pomoct a je to duležite.

Postby Angelus1993 » 27 Jun 2016, 09:22

je to při Dominos addonu


Return to “Technická podpora / Technical support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron